Uthyrning av backe och Friluftsdagar

Hyra backen: Om ni är intresserade av att hyra backen eller klubbstugan hör ni av er via mail till This is a mailto link eller skickar sms på 0761130039.

Friluftsdagar: Alla skolor i Arvika kommun lånar backen/stugan gratis vid friluftsdagar, men måste då ordna med lift-/skoter- och stugpersonal själva. Observera att Rackstadbacken och Arvika slalomklubb är en ideell förening som inte har någon anställd personal. Innan ni anmäler att ni vill ha friluftsdag i backen måste ni alltså se till att ni har någon som kan starta och köra liften, hämta ner eventuellt skadade barn och köra 4-hjuling eller skoter om något händer med liften eller i backen under dagen. Om ni är intresserade av att låna backen och klubbstugan till friluftsdagar hör ni av er via mail till This is a mailto link eller skickar sms på 0761130039.

Stugan får inte vara obemannad om den ska vara öppen och de som hyr/lånar verksamheten ansvarar för att den lämnas i samma skick som den var när ni kom.

Instruktioner får ni av Erik Sundström 0703301703 några dagar innan er bokade tid.

/Styrelsen Aslk

Bokat 2022:

19/2 (Lör) 17:00 och framåt. Bokat Erik Sundström

26/2 Tävling: LVC-kval Stängt i backen under dagen.

Uppdaterad: 18 FEB 2018 20:01 Skribent: Anna Gustafsson Sundström

Våra sponsorer: