Hoppa till sidans innehåll

Skidskolegrupper

Arvika Slalomklubbs Skidskolegrupper:

Kostnad: 200kr/barn, 300kr för 2 eller fler barn. Sätt in på bankgiro 413-2197 med barnets/barnens personnummer i meddelandefältet. Observera att alla barn i skodskola måste vara medlemmar i föreningen och att ni anmäler enligt information på hemsidan.

 

Skidskola (Nybörjargruppen) För de nya på skidor. Här börjar vi med att lära oss att stå på skidor, att trilla på skidor och att åka på skidor. Vi börjar lära oss liften. I backen lär vi oss att kontrollera farten genom att ploga. Vi lär oss också att svänga och hålla avstånd till den som är framför. Här bör de föräldrar som kan åka hjälpa till och det är bra om ni har skidor på er. Max antal barn 25 st. 

Tid: Söndagar kl: 10:00-11:00


Ansvarig ledare: Johanna Strand

 

Fortsättningsgrupp: För de som kan åka liften och som kan ta sig ned själv. I denna grupp går vi mot att barnen ska kunna vara utan sina föräldrar. De ska prova liften själva eller med kompis. Vi börjar träna "hockeystopp" och parallellsväng. Denna grupp tenderar att vara den största grupper och den kommer att delas i ett antal mindre grupper som tränar samtidigt i backen. Max antal barn 30 st. 

Tid: Måndagar kl: 18:00-19:00

Ansvarig Ledare: Martin Elvén

 

Banåkning/Tävlingsgruppen: För de som är intresserade av att lära sig köra i bana med portar och som vill på att prova på att tävla i alpin skidåkning. Observera att liften är obemannad på torsdagar så de som anmäler sig till den här gruppen måste vara vana att ta liften själva. Max antal barn 20 st. 

Tid: Torsdagar kl: 18:00-19:30


Ansvarig ledare: Markus Lindström

 

 

 

 

 

Nyheter

Nyheter

 

 Våra sponsorer:

Bildresultat för arvika kommun

8431_Westra_Wermlands_Sparbank_Vector_2R_Pos.png

 

   

  

 

 

image001.jpg

Postadress:
Arvika SLK - Skidor
Rackstad
67192 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info