Hoppa till sidans innehåll

Värmestugan max 7 personer

31 JAN 2021 10:24
Vi vill kunna fortsätta ha öppet värmestugan och ber därför er om hjälp! Max 7 personer i stugan åt gången annars måste vi tyvärr stänga den. För att hjälpas åt stannar vi bara 15 minuter i värme n.
  • Skapad: 31 JAN 2021 10:24

De lagstadgade restriktionerna säger att vi får ha 1person per/kvm. Stugan är 70 kvm så där tillåts bara 7 personer åt gången. Eftersom det är kallt är det många som vill värma sig en stund, så för allas skull ber vi er att stanna i 15 minuter för att sedan lämna platsen till någon annan. 

Eftersom vi har satt igen luckan till kiosken (av smittspridningsskäl) ser inte de som arbetar för föreningen att det är för många inne i stugan. Vi ber alla vuxna (eller alla som kan räkna till 7) att hjälpa oss se till att det inte är fler är 7 i stugan. Vi har fått signaler om att det (framför allt under helgen) ibland blir för många och då kommer vi tyvärr vara tvungna att stänga värmestugan. Det finns toaletter på utsidan så det är genomförbart men olyckligt då vi tror att många behöver få den där kvarten med värme för att orka var kvar och åka. Det kan räcka med att någon vuxen öppnar dörren och talar om att "det är för många i stugan. Alla som inte har en klädnypa får gå ut." Om vi hjälps åt blir det bäst! /Styrelsen Aslk

Skribent: Anna Gustafsson Sundström
E-post: Adressen Gömd

 

 Våra sponsorer:

Bildresultat för arvika kommun

 

   

  

 

 

Postadress:
Arvika SLK - Skidor
Rackstad
67192 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info