Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering inför säsong 20/21

14 DEC 2020 20:05
  • Skapad: 14 DEC 2020 20:05

Hej alla medlemmar. Vi förstår att ni alla väntar på en uppdatering kring vad som händer i backen inför säsongen 2020/2021. Här kommer en uppdatering kring arbetet som pågår:

Vi väntar på kyla för att kunna tillverka snö. 10-dagarsrapporten visar tyvärr plus ända fram till jul. Vi behöver ca -8 grader i minst 3 dagar för att göra klart nedre delen av backen. 6 dagar för att kunna öppna från toppen.

Stugjour och liftjour håller på att fyllas på. Om ni är intresserade av att bidra eller vill få möjligheten att köpa reducerade årskort (och inte redan varit med i systemet) kan ni kontakta Erik Sundström på 0703301703.

Sponsring: Vi har skickat ut mail till de som tidigare sponsrat eller uttryckt intresse för att sponsra. Slalom är avdragsgillt enligt Friskvård. Om ni är intresserade av att sponsra finns det mer info om det på hemsidan.

Vi kommer att Corona-anpassa enligt riktlinjer från SLAO (Trygga skidanläggningar).

Skidskola: Vi kommer att ta in anmälningar till skidskola (5-16 år) från Trettondagen och framåt. Om vintern kommer snart räknar vi med att starta skidskolan 18/1. Ingen anmälan än alltså. Anmällningsstart Trettondagen. Mer info kommer.

Skribent: Anna Gustafsson Sundström
E-post: Adressen Gömd

 

 Våra sponsorer:

Bildresultat för arvika kommun

 

   

  

 

 

image001.jpg

Postadress:
Arvika SLK - Skidor
Rackstad
67192 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info